Pàgines

divendres, 28 de setembre del 2012

CONCURS AUDIOVISUAL "TREU L´AMPARITO QUE PORTES DINS".



Estimades families:


Per les festes de Santa Tecla 2012 s´ha organitzat un concurs audiovisual anomenat:

“Treu l´Amparito que portes dins!”

L´escola Ponent Tarragona ha decidit participar amb un audiovisual a mode de conte el qual esteu tots convidats a visionar.

El vent que bufava “Amparito Roca”.

Hi ha vàries categories de premis per als guanyadors. Una d´elles és la categoría de votació popular que es comptabilitza en funció del nombre de cops que els usuaris de youtube cliquen a “me gusta” del video participant.

Teniu més informació a la web de les festes de Santa Tecla.



dimecres, 12 de setembre del 2012

Benvinguda al nou curs

Benvolgudes famílies, avui donem el tret de sortida a un nou curs. Esperem aprendre molt, treballar i gaudir tots plegats al llarg d’aquests mesos que ens queden per davant. Com sempre, sapigueu que l’equip de mestres estem a la vostra disposició quan ho cregueu oportú, així que podeu demanar entrevista sempre que ho necessiteu.


No oblideu que entre tots i totes formen un gran engranatge que portarà als vostres fills a l’èxit escolar, que no és tan sols aprovar, sinó esdevenir persones autònomes i amb capacitats per a fer front a la vida...

Us deixem unes fotos del primer dia d’escola per a que podeu gaudir-ne una mica. Tots i totes estem molt contents de començar el nou curs.



  
P4-A





P4-B




P5-A



P5-B



1r.-A



1r.-B



2n.-A



2n.-B



  
3r.-B






 
                








        
                                     
3r.-A


4rt.